Så de blev endnu engang forkælet på mit (Pia's) arbejde.
Den røde form passer ikke så godt til temaet, men det var lige hvad der var til rådighed da jeg fik lyst til at bage.
Til ca. 20 cupcakes:
2 æg
200 g sukker
100 g smør
3 dl creme fraiche
150 g mel
50 g kakao
1 tsk bagepulver
100 g chokolade
Ingredienserne skal være stuetemperatur.
Æg og sukker piskes luftige. Smør og creme fraiche røres i æggene, brug gerne en elpisker for at få røret smøret ordenligt ud, eller en køkkenmaskine :) til dem der er så heldige at have sådan en.
Mel, bagepulver og kakao blandes i en skål og røres sammen med æggene. Man kan med fordel røre lidt af melblandingen af gangen i æggene. Smelt chokoladen og tilsæt den til sidst, under omrøring.
Bages ved 200 grader i 16 min.
Pebermynte frosting:
250 g blød smør
500 g flormelis
pebermynte essens og grøn pastafarve efter behag.
lidt mælk/vand til justering af konsistensen.
Smør og flormelis piskes luftigt, tilføj evt. lidt vand eller mælk for nemmere at røre det ud.
Tilsæt farve og smag. Smag endelig til tit, det vil være rigtig træls at komme for meget pebermynte essens i.
Pas endelig på med ikke at tilsætte for meget væske at gangen så det bliver for flydende, det skal ikke ret meget til.
Ful det i en sprøjtepose.
Jeg brugte en 1M tyl fra Wilton til mine cupcakes, men der kan man jo gøre som man vil.
Jeg købte nogle After Eight stænger som jeg skar over på midten, for at give cupcaken et ekstra pift.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar