tirsdag den 26. marts 2013

Påske Cupcakes (kokos cupcake m. ananas frosting)

Wekendens cupcake :)
Ja jeg (Pia) kiggede i skabet og tænkte, hvad kan man mon finde på?? Så så jeg en dåse kokosmælk og en dåse anananas og tænkte at det ville ikke være så dårlig en kombination. Så det prøvede jeg.
 
 
 

Til ca 12 cupcakes:
 
125 g Sukker
1 Æg
60 g Blødt smør
100 g Mel
1 tsk Bagepulver
2 tsk Vaniljesukker
1 dåse kokos mælk
30 g kakao

Pisk sukker, æg og smør lyst og luftig. Bland de øvrige ingredienser i. hvis dejen er for tyk kan der tilføjes lidt mælk.
Bages i ca 25 min ved 175 grader.
 
 
Sådan blev cupcaken så.
Til frostingen brugte jeg
 
250g Blødt smør
500g Flormelis
1 lille dåse ananas
Lidt kokosmel til pynt
Majsstivelse
Gul frugtfarve
 
Først blendede jeg ananasen så den blev flydende.
Så var det bare at røre smør, flormelis og ananas pure sammen. Tilføje frugtfarven til den har den ønskede farve. Man kan også tilføje noget aroma for at den får en kraftiger smag. Jeg gav den et par dråber citron essens, for lige at give den et pift.
 
Da jeg lavede frostingen, var den alt for flydende så jeg tilføjede noget majsstivelse indtil at den var lidt mere fast. (dog fik jeg ikke tilføjet nok, som man også kan se på det færdige resultat.)
Man kan også bruge flormelis til at gøre den mere fast, men jeg syntes næsten det bliver for sødt.


 
Sådan blewv det færdige resultat så. En dejlig frisk cupcake. Dog ikke med så kraftig en kokos smag som jeg havde håbet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar