Louise var på besøg i weekenden , så der skulle selvfølgelig bages og resultatet blev chokolade/lakrids cupcakes. De er hid til mine ynglings cupcakes... Mmm
Til ca 24 cupcakes:
250 g Sukker
2 Æg
120 g Blødt smør
200 g Mel
1½ tsk Bagepulver
2 tsk Vaniljesukker
1½ dl Mælk
50 g kakao
1 Pose blød lakrids (salmiak)
Pisk sukker, æg og smør lyst og luftig. Bland de øvrige ingredienser i. Skær lakridsen i små stykker og vend stykkerne i dejen.
Bages i ca 25 min ved 175 grader.
Chokoolade frosting:
500 g Flormelis
250 g Blød smør
Mælk eller vand til at give den rigtige konsistens
100 g Smeltet chokolade
Rør smør og flormelis sammen og tilsæt lidt mælk/vand ad gangen, til din frosting har en tyk konsistens men stadig ikke for tyk, den skulle også kunne trykkes ud af en sprøjtepose.
hæld den smeltede chokolade i, men der røres ryndt i frostingen.
Drys lakridspulver over frostingen. Da jeg fik ideen og lysten til at bage denne cupcake kunne jeg selvfølgelig ikke finde noget lakridspulver, så som ertatning knuste jeg nogle lakrisal og tømte nogle Super Fighter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar