torsdag den 28. februar 2013

Ris ala rester

Hvis aftensmaden skal være let, og gå hurtigt er det letteste at tage det man nu lige har i skabe og skuffer - og lave en super lækker ret med det!

Min (Louises) aftensmad stod på ris ala rester.

Jeg brugte:
1 snackpeberfrugt - rød
1/2 dåse ananas
1/2 bakke skinke i strimler
1 pose ris
1 tsk karry

Kog risene, som der står anvist på pakken. 

Mens risene koger, snittes det røde peberfrugt, i smalle strimler og hæl det meste af saften fra ananasen, men gem lidt til marinade. 

Kom det snittede peberfrugt op til ananasen, og drys karryen i. Rør rundt og lad det trække til risene er færdigkogte. 


Når risene er kogt færdige, kommes det og i marinaden og røres rundt. Drys Skinken i og vend det rundt med risblandingen. 

Server og spis!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar