søndag den 10. februar 2013

Patkage 2.0

Så blev det tid til endnu en patkage til mændene på arbejdet. Denne gang var det fordi der var en der havde fødselsdag.

Jeg (Pia) startede med at lave 8 lagkagebunde. Dette er til 2 sæt bryster.
De blev lavet i god tid, så da dagen kom hvor kagen skulle laves, var det bare at tage dem op af fryseren.

Brysterne formede jeg i en skål en af gangen.

Først lage jeg film i bunden af skålen for nemmere at få kagen ud igen.


Der var 2 slags mousse i kagen. Den ene som her er hindbærmousse



Så dækkede jeg moussen til med lagkagebund, som er skåret til så den basser i diameteren.


Ovenpå lagkagebunden, lagde jeg en chokolademousse som er lavet at 5 dl fløde, pisket til flødeskum og 400 gram smeltet chokolade, som er vendt i fløden.



Derefter lagde jeg bunden i, som er lavet af denne chokoladekage opskrift - skåret ud så den passer i skålen.


Sådan kom de så til at se ud.


Derefter blev de så dækket med kakaosmørcreme



Derefter fondant...


Disse 2 blev så det færdige resultat.
Mændene var helt vilde!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar