torsdag den 28. februar 2013

Naanpizza

SU-pizza for én!

Hvis man har lyst til pizza, men gerne vil have det nemt eller billigt, er naanbrød et utroligt godt alternativ til bunden. Når man bager den, bliver skorpen sprød, mens midten forbliver dejlig blød og saftig. Den tager omtrent lige så lang tid at lave, som det gør at finde telefonnummeret til det nærmeste pizzaria og så skal man endda ikke bede dem om at komme ekstra eller mindre på, fordi man selv kan variere pizzaen. 

Det skal der bruges til en pizza:
1 naanbrød færdigkøbt
2 spsk tomatpuré, pastasauce, ketchup, eller hvad man nu lige har på lager
Topping efter eget valg - jeg brugte skinker i strimler og ananas fra dåse
En håndfuld revet ost
Oregano efter behov

Start med at tænde ovnen på 220 grader, så den er varm når brødet smides i. 

Fordel puréen ud på brødet, kom toppingen på og drys med revet ost og oregano.

Bag pizzaen i ovnen i ca. 5 minutter, eller indtil osten er smeltet.

Server og spis! 



Pizzavarianter:
  • Hakket oksekød, vendt på panden med krydderi efter eget valg
  • Marienerede svampe på glas og blød mozerella ost
  • Krydret chorizopølse og marineret rød peber
  • Ruccola og parmesanflager
  • Parmaskinke og gedeost
Det er kun fantasien der sætter grænser!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar