Opskriften passer til 20 kager (40 makroner)
Der skal bruges:
Kokosmakroner
- 3 æggehvider
- 260 g sukker
- 260 g kokos
- 1 æg
Til tobleronecremen:
- 70 g toblerone
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 30 g flormelis
- 50 g blødt smør
Rør hviderne med sukker og kokos og rør ægget i. På en bageplade med papir, sættes 40 små skefulde, og trykkes derefter let flade. Kagerne skal bages ved 160 grader i 20 min, til de bliver gyldenbrune, og derefter køles kagerne helt af.
Smelt tobleronen over vandbad, og æggeblommerne piskes luftige med flomelis. Rør smør og den smeltede chokolade i æggemassen og kom cremen i en sprøjtepose. Cremen fordeles mellem makronerne, 2 og 2, og så er de klar til servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar