tirsdag den 2. oktober 2012

Den bedste chokoladekage

Chokoladekage til 12 Pers.
  • 6 Spsk. kakao
  • 250 g. hvedemel
  • 300 g. sukker
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 knsp. salt
  • 2 æg
  • 150 g. smør
  • 2,5 dl. vand


Glasur

  • 3 spsk. kakao
  • 200 g. flormelis
  • 2 spsk smør
  • 2 tsk. stødt kanel
  • ½ dl. sødmælk
Sigt de tørre delle sammen. kom æg, smeltet smør og vand i og rør det sammen.
Dejen hældes i bageformen. (bradepande ca 23*33 cm) bages på nederste rille i ca. 35 min. ved 170 grader.
Glasur:
kakao,flormelis, blødt smør, kanel og varmt mælk blandes, så den er tyk og smøres ud på kagen når den er kold.

Tip:


Pas på kagen ikke bliver bagt for meget, da det er meningen at den skal være blød og svampet.


Kagen kan sagtens fryses.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar