tirsdag den 9. oktober 2012

Hindbærmousse

En helt fantastisk creme til kager!
Den starter ud med at være meget flydende, men efterhånden som husblasen får lov at sætte sig, bliver den lækker, og mousse-agtig - perfekt til kager!

200g flødeost


75g flormelis


kornene fra 1 vaniljestang


300g hindbær


4 blade husblas


1½ dl piskefløde






Pisk ost, flormelis og vaniljekorn sammen. Opblød husblas i kold vand i ca 5 min.




Kom de frosne bær i en gryde, og lad dem kort komme op og koge, så de kan tø op.



  
Fang de største af bærerne op af hindbærsaften og mos dem i cremen. Klem husblas for vand og smelt det i den varme hindbærsaft. 

Rør det i cremen. Pisk fløden og vend det i cremen.




Cremen er ret flydende i starten, så den skal enten få lov til at stivne i køleskabet ellers skal kagen støbes i en kageform, og stilles på køl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar