En helt fantastisk creme til kager!
Den starter ud med at være meget flydende, men efterhånden som husblasen får lov at sætte sig, bliver den lækker, og mousse-agtig - perfekt til kager!
200g flødeost
75g flormelis
kornene fra 1 vaniljestang
300g hindbær
4 blade husblas
1½ dl piskefløde
Pisk ost, flormelis og vaniljekorn sammen. Opblød husblas i kold vand i ca 5 min.
Kom de frosne bær i en gryde, og lad dem kort komme op og koge, så de kan tø op.
Fang de største af bærerne op af hindbærsaften og mos dem i cremen. Klem husblas for vand og smelt det i den varme hindbærsaft.
Rør det i cremen. Pisk fløden og vend det i cremen.
Cremen er ret flydende i starten, så den skal enten få lov til at stivne i køleskabet ellers skal kagen støbes i en kageform, og stilles på køl.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar