onsdag den 3. oktober 2012

Jens Peters ynglingskage

Denne opskift har jeg fået fra min (pia's) farmor.
Det er primært den chokoladekage, vi arbejder med i vores opskrifter!


  • 200 g smør
  • 250 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 3 æg
  • 200 g mel
  • 1 dl mælk eller fløde
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g hakket chokolade


Smør, sukker og vaniljesukker røres blødt. Heri piskes et æg ad gangen og til sidst mel med bagepulver, skiftevis med fløden og hakket chokolade.


Bages ved 200 grader i ca. en time.


Mmm... Mums

1 kommentar:

  1. Min opskrift er blevet væk, det var ØVØV indtil jeg så jeres her.. Det er bare den bedste kage.. Har bagt den jævnligt siden jeg i midt 80'erne, som teenager lavede den første gang. Idag er det så mine børns tur.. De elsker den lige så meget..

    SvarSlet