onsdag den 21. november 2012

Triple chocolate coocie



Der skal laves 3 forskellige deje som til sidst sættes sammen.


Dej 1, mørk chokolade


100g Mørk chokolade

100g blød smør
100g sukker
300g hvedemel

En smugle mælk, vand eller fløde


Dej 2, hvid chokolade


100g hvid chokolade
100g blød smør
100g sukker
300g hvedemel

En smugle mælk, vand eller fløde

Dej 3, lys chokolade


100g lys chokolade
100g blød smør
100g sukker
300g hvedemel

En smugle mælk, vand eller fløde

Del chokoladen og smelt den over vandbad.


Rør smør og sukker sammen, til det er lyst og luftigt. Rør den smeltede chokolade i og tilsæt mel.
Dejen æltes sammen.
De gange jeg har lavet denne småkage har dejen været for tør så jeg har altid tilsat lidt mælk, PAS PÅ der ikke kommer for meget i, hvilket der hurtig kan komme. hæld meget lidt i ad gangen, der skal som regl ikke ret meget til.

Gentag for alle tre deje.


Rul dejene ud i pølser og mas dem lidt flade, så det bliver et langt og smalt rektangel.

Tag den mørke og pensel med lidt vand på øverste flade, derefter lægges den hvide ovenpå og pensles med lidt vand. Til sidst lægges den lyse øverst.
 








Pak den ind i folie.

Når jeg har pakket den ind i folie, banker jeg skiftevis siderne ned i bordet så de bliver mere flade.

Stil den i køleskabet eller i fryseren et par timer og skær 3mm tynde skiver af pølsen.

Bages ved 180 grader i ca. 10 min


Billed af det færdige resultat kommer efter weekenden ;-)




Så blev de bagt her i weekenden... og her er resultatet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar