Ingredienser:
200 g mørk chokolade
90 g kakao
200 g smør
400 g sukker
4 æg
2 tsk vaniljesukker
120 g hvedemel
1 tsk bagepulver
200 g hasselnødder
1 dåse kondenseret mælk
Start med at smelte chokoladen over et vandbad
Smør, sukker og vaniljesukker røres sammen, til sukkeret er helt opløst i smørret.
Æggene røres i et af gangen. Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i dejen.
Denne gang jeg lavede brownie, ville jeg prøve noget nyt.
Dejen hælde jeg i en lille pradepande, hakkede hasselnøderne lidt og smuller dem ud over dejen.
Så kommer kagen til at se sådan ud og er klar til at komme i ovnen.
Ovnen skal stå på 180 grader og kagen skal bages i 40-50 min.
Den færdige kage kommer til at se såden ud....
...og Mmm den smager godt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar