tirsdag den 13. november 2012

Brownie med karamel


Ingredienser:

200 g mørk chokolade
90 g kakao
200 g smør
400 g sukker
4 æg
2 tsk vaniljesukker
120 g hvedemel
1 tsk bagepulver
200 g hasselnødder
1 dåse kondenseret mælk


Start med at smelte chokoladen over et vandbad


Smør, sukker og vaniljesukker røres sammen, til sukkeret er helt opløst i smørret.


Æggene røres i et af gangen. Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i dejen.


Denne gang jeg lavede brownie, ville jeg prøve noget nyt.
Dejen hælde jeg i en lille pradepande, hakkede hasselnøderne lidt og smuller dem ud over dejen.



Så kommer kagen til at se sådan ud og er klar til at komme i ovnen.
Ovnen skal stå på 180 grader og kagen skal bages i 40-50 min.


Den færdige kage kommer til at se såden ud....


...og Mmm den smager godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar