onsdag den 14. november 2012

Honning hjerter


Dej til 60 stk honning hjerter

2000 g honning (Noget af honningen kan erstates med sirup)
2000 g hvedemel
40 g hjortetaksalt
40 g potaske
13 g stødt kanel
13 g stødt nelliker
13 g stødt ingefær
4 æggeblommer


Smelt honningen i en gryde, så honningen er omkring 50 grader.


Bland kanel, nelliker og ingefær sammel med melet.



Bland potaske og hjortetaksalt i æggeblommerne.


Når honningen har den ønskede temperatur, blandes melet og æggeblommer i honningen.



Dejen virker lidt tynd når den er blandet færdig, så den hældes i sen skål og stilles i køleskabet et døgn.



Så rulles dejen ud i en tykkelse på 3-5mm og der udstikkes hjerter.
Hjerterne bages i ovnen i ca. 10 min. Pas på de ikke for for meget for så bliver de tørre.

Når hjerterne er bagt lader jeg dem stå i køleskabet i 14 dage - 3 uger for at de kan suge lidt fugt og de ikke er så tørre.
Så kan man dekorere dem som man lyster.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar