søndag den 13. januar 2013

Luksus havregrynskugler

Da vi lavede julebag skulle der selvfølgelig også laves en omgang havregrynskugler. Denne gang skulle det dog være noget andet end de 'almindelige' kugler, så Pia fandt en version med piskefløde og marcipan. 

500 g havregryn, finvalsede
374 g flormelis
250 g smør
125 g kakao
2 dl piskefløde
1 spsk vaniliesukker
250 g ren rå marcipan

evt. 200 gram chokolade

Det hele æltes sammen og sættes på køl, da det er nemmest at trille dem, hvis dejen har sat sig. Efter lidt til i køleskabet trilles dejen til kugler og lægges på en beklædt plade. 


Hvis man har lyst til nogle havregrynskugler der var endnu mere luksus, kan dyppe dem i chokolade og lade dem størkne inden man pakker dem ned. 

Opbevares køligt i lukket beholder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar