lørdag den 12. januar 2013

Karamelkonfekt

Hvad er bedere end marcipan, karamel og chokolade?? Ikke ret meget hvis man spørger mig. Så derfor lavede jeg en karamelkonfekt der bestod af alle 3 dele.

Jeg lavede en portion af Karameller af kondenseret mælk i en firkantet form på omring 20 x 20cm og stilte det i køleskabet så det kunne stivne.
I mellemtiden rullede jeg ca 400g marcipan ud. Her er det en god ide at gnide flormelis på kagerullen for at marcipanen ikke klister fast, og evt rulle marcipanen ud på et stykke bagepapir.


Når karamellen er stivnet, lægges den ovenpå den udrullede marcipan. Skær derefter kanterne pæne så karamel og macipan er lige store.



Mmm... allerede her ser det fantastisk lækkert ud.



 Skære den så ud i små stykker, der passer som en lille mundsmag :)



Smelt noget chokolade, jeg brugte omkring 200g. dyp stykkerne i chokoleden og lad det stivne.


Velbekomme.... de skal nok stilles et sted hvor de ikke er alt for nem tilgængelig, hjemme ved mig forsvandt de nemlig ret hurtigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar