Til ca 24 cupcakes:
250 g Sukker
2 Æg
120 g Blødt smør
200 g Mel
1½ tsk Bagepulver2 tsk Vaniljesukker
1½ dl Mælk
50 g kakao
Pisk sukker, æg og smør lyst og
luftig. Bland de øvrige ingredienser i.
Bages i ca 25 min ved 175 grader.
250g Blød smør
500g Flormelis
100g Chokolade
1 glas Peantubutter
Rør smør og flormelis sammen og tilsæt lidt vand ad gangen, til din frosting har en tyk konsistens men stadig ikke for tyk, den skulle også kunne trykkes ud af en sprøjtepose.
hæld den smeltede chokolade i, men der røres ryndt i frostingen. Tilsæt derefter peanutbutteret og rør.
Pas på med at bruge den crunchy udgave af peanutbutteren, da de små stykker sidder sig fast i tyllen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar