200g Mel
200g Revet marcipan
1 tsk Bagepulver
200g Sukker
200g Smeltet smør
4 æg
3 tsk Vaniljesukker
1 tsk mandel essens
Smelt smøret. Riv marcipanen i en skål, tilsæt æg, mel, sukker og bagepulver. vend det forsigtigt sammen og tilsæt derefter de sidste ingredienser.
Del dejen op i formene, det bliver til omkring 16-18 stk. Bag dem til de er gyldenbrune, hvilket var omkring 20 min.
Frosting:
Hvid chokolade
250g Blød smør
500g Flormelis
200g Hvid chokolade
Vand til at justere konsistensen
Mørk chokolade
250g Blød smør
500g Flormelis
200g Mørk chokolade
Vand til justering af konsistenen
Rør smør og flormelis sammen og tilsæt lidt vand ad gangen, til din
frosting har en tyk konsistens men stadig ikke for tyk, den skulle også kunne
trykkes ud af en sprøjtepose.
hæld den smeltede chokolade i, men der røres ryndt i frostingen.
hæld den smeltede chokolade i, men der røres ryndt i frostingen.
Se HER hverdan man laver 2-farvet frosting
Ingen kommentarer:
Send en kommentar