søndag den 7. april 2013

Mazarin-cupcakes

Så skulle der laves cupcakes tim min (Pia's) kæreste, da han har fødselsdag....

200g Mel
200g Revet marcipan
1 tsk Bagepulver
200g Sukker
200g Smeltet smør
4 æg
3 tsk Vaniljesukker
1 tsk mandel essens


Smelt smøret. Riv marcipanen i en skål, tilsæt æg, mel, sukker og bagepulver. vend det forsigtigt sammen og tilsæt derefter de sidste ingredienser.

Del dejen op i formene, det bliver til omkring 16-18 stk. Bag dem til de er gyldenbrune, hvilket var omkring 20 min.

 
 
Frosting:
 
Hvid chokolade
 
250g Blød smør
500g Flormelis
200g Hvid chokolade
Vand til at justere konsistensen
 
Mørk chokolade 
 
250g Blød smør
500g Flormelis
200g Mørk chokolade
Vand til justering af konsistenen
 
Rør smør og flormelis sammen og tilsæt lidt vand ad gangen, til din frosting har en tyk konsistens men stadig ikke for tyk, den skulle også kunne trykkes ud af en sprøjtepose.
hæld den smeltede chokolade i, men der røres ryndt i frostingen.
 
Se HER hverdan man laver 2-farvet frosting

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar